Нашата фирма е специализирана в решения за информационна и физическа сигурност както и решения за видеонаблюдение.

Решенията, които предлагаме са във високия клас и позволяват постигане на безкомпромисно ниво както на сигурност, така и на лекота на използване и отказоустойчивост.

NCGroup е оторизиран дистрибутор и партньор на HID Global за пълната продуктова гама – Physical Access Control Systems (Системи за физически контрол на достъпа), Secure Issuance (Системи за персонализация с високо ниво на сигурност) и Identity Assurance (Системи за логически контрол на достъпа за локални мрежи и информационни системи).

От август 2016 започнахме предлагането на пълната продуктова гама на Avigilon – компания специализирана в решения за комплексно видеонаблюдение и интегрирано с видеомониторин управление на контрола на достъп. Тясната интеграция на решенията на Avigilon с четци и управляващи контролери на HID Global позволява реализиране на максимално високо ниво на сигурност, съчетано с лесна и бърза, ценово оптимизирана инсталация съчетана с опростено управление.

Покриването на регулярни обучения за всички продукти и продуктови сегменти ни позволява да поддържаме високо ниво на професионализъм и информираност за всички възможни решения и продукти намиращи се в портфолиото, което предлагаме.